Vartotojų zona:
ID: 
Slaptažodis: 
  Pamiršote slaptažodį?
Naujausias narys: agadmasinge

Kaip patikslinti skaitliuko duomenis?
F O R U M A S
Kaip patikslinti skaitliuko duomenis? Paskelbta: 2007-06-01 14:16:53

Įdedu skaitliuką į titulinį tinklalapio puslapį. Užeina lankytojas. Skaitliukas rodo +1. Lankytojas nueina į skyrelį "Nuotraukos". Grįžta atgal į titulinį. Skaitliukas rodo +2. Lankytojas vaikšto po tinklalapę skersai išilgai, vis grįždamas į titulinį pulsapį ir taip didindamas skaitliuko parodymus.
Ar įmanoma to išvengti?
Paskelbta: 2007-06-01 14:38:49

O kas cia netikslaus?

Kiekviena karta uzkrovus puslapi jo bendras lankomumas yra padidinamas vienetu, nesvarbu ar tai yra grizimas su back mygtuku, ar tai yra F5 paspaudimas ar bet kas kitkas. Kiekvienas puslapio atvertimas yra uzskaiciuojamas - tokia ir yra bendru puslapio parodymu skaiciavimo ideja,- kad zinoti kiek kartu buvo parodytas puslapis.

Bet yra dar vienas parametras, tai unikalus apsilankymai, pvz. tas vartotojas, kuris visa diena spaudines pirmyn atgal is nuotrauku galerijos i tutulini ir atvirksciai vistiek bus tik 1 unikalus lankytojas.

Jeigu norite padaryti, kad skaitliukas butu "ceshuojamas" ir neskaiciuotu atvertimu, kurie pvz. yra atlikti su mygtuku BACK ar kazkas panasaus, tuomet galite bandyti modifikuoti skaitliuko koda:

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
var st_img; if (document.getElementById) st_img = document.getElementById('statslt_cnt');
if (!st_img && document.all) st_img = document.all['statslt_cnt'];
if (st_img) { st_img.onload = function () { this.style.display = 'inline'; }
st_img.src = "
http://images.stats.lt/countme.php?site=5
200&ref="+escape(document.referrer)+"&
amp;h
=" + screen.height +"&w="+ screen.width + "&cs="+Math.random()*9999; }
//-->
</script>

Reiketu ishmesti ta raudona kodo gabala.

Manau tai turėtu buti ko tau reikia
Paskelbta: 2007-06-06 15:55:08

[QUOTE]
Niekaip nemoku isidėti skaitliuko į svetainę...........
Paskelbta: 2007-06-06 16:06:18

[QUOTE]
Citata
Niekaip nemoku isidėti skaitliuko į svetainę...........


Paskelbta: 2009-10-27 16:49:05

[QUOTE]
[QUOTE]Citata
Niekaip nemoku isidėti skaitliuko į svetainę...........

[/QUOTE]

thakyu
Temos atsakymų: 4 Narių Skaičius: 27685

Prašome nerašyti jokių SPAM pranešimų, reklamų, flood'ų, skaitykite forumo taisykles čia.


Copyright 2005-2007 © UAB V studija | Atsakomybės apribojimas | FastSITE! | Nemokami skelbimai | Blog | Top.stats.lt | Moolyrics | Kas vyksta? | | Who calls

2:15PM up 575 days, 20:43, 3 users, load averages: 0.39, 0.37, 0.34
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj. skaitliukai